Условия за Ползване

Условия за ползване

Ползването на сайта Razgrad-bg.com е обвързано с приемането на настоящите Условия за ползване на сайта.
Ако не сте съгласни с описаните по-долу условия, моля да не ползвате и не посещавате този сайт.

Нашата цел е да осигурим пълнота и актуалност на поместените данни. Всяка информация, софтуер, продукти и услуги се предлагат “КАКТО ГИ ВИЖДАТЕ”, без да се поема каквато и да била отговорност.

www.razgrad-bg.com е предназначен за Ваша лична и некомерсиална употреба. Въпреки това, при използването на сайта следва да имате предвид, че по-голяма част от информацията се предоставя от съответните доставчици (рекламодатели) при което:
**е възможно да не бъде изчерпателна и точна, да има наличие на печатни грешки.
**не представлява правен, инвестиционен и прочие съвет или препоръка. В случай, че се нуждаете от такъв, следва да потърсите мнението на компетентен специалист в съответната област.
**съдържа препращания към други сайтове, които Razgrad-bg.com  не контролира по никакъв начин и съответно не носи отговорност за верността на поместените в тях данни.

Razgrad-bg.com се стреми да получи и публикува информация само от достоверни източници, чиито наименования цитира, но не носи отговорност за верността и пълнотата на данните. Когато източникът не е цитиран, това е публично достъпна информация, за която Razgrad-bg.com не носи отговорност.
Ползването на всички материали, включително отпечатване на страници, за лични нужди е свободно, за други сайтове или издания е разрешено след изрично цитиране на източника – Razgrad-bg.com и поставянето на хиперлинк към него.

Razgrad-bg.com не носи отговорност за настъпили вреди или пропуснати ползи от неточна информация поместена в сайта или в някои от сайтовете, към които той препраща или неправилното възприемане на поместената информация като препоръка за извършване на инвестиция, покупка, продажба, консултация и други.

Екипът ни се стреми да ограничи в максимална степен неудобствата при използването на сайта. Въпреки това не можем да гарантираме и не носим отговорност в случай, че достъпът до информацията и нейното използване са затруднени от несъвместимост на компютърните програми, от технически грешки и други.

Конфиденциалност

Razgrad-bg.com се задължава да спазва и да защитава поверителността на информацията на всички свои потребители. Ползването на услугите, предлагани от сайта не изисква задължителна регистрация и предоставяне на личните данни от потребителите.

Razgrad-bg.com си запазва правото да използва информацията, която постъпва в системата, за:
комуникация с потребителите във връзка с промени в регистрационните и абонаментните правила, нови услуги, проблеми с регистрацията, обслужване на потребителски запитвания, предлагане и подобряване на услугите, статистика на посещаемостта.

Лични данни

В някои секции на този сайт се налага посетителите да посочат своите лични данни – име, e-mail адрес за връзка с тях, град, зодия. Тази информация се използва единствено и само за целите, за които се събира, а именно – регистрация и достъп до персонализираните услуги на сайта и обслужване на потребителски запитвания.

Екипът на Razgrad-bg.com гарантира, че предоставяната от потребителите лична информация не се използва за комерсиални цели и не се предоставя на трети страни.

Технически данни

Razgrad-bg.com автоматично проследява и събира следната техническа информация:
IP адрес
домейн на сървъра, от който посещавате сайта
вид на уеб браузъра
дата и час, в които се ползвали сайта, страниците от сайта, които сте посетили, адрес на сайта, от който сте дошли в Razgrad-bg.com (в случай че сте се прехвърлили, проследявайки връзки в друг сайт).

Тази информация е анонимна и не разкрива самоличността на потребителите. Razgrad-bg.com не цели и не събира информация за отделните личности и техните конкретни посещения.

Събраните данни се използват единствено за статистически цели – да се определят броя на посетителите на сайта и технологиите, които използват те. Целта е сайтът да бъде независим от различните технологични платформи и да е видим за всякакъв тип браузъри.

==========
Забележка
Razgrad-bg.com запазва правото си да променя горните данни без предупреждение!