Струва ли си 300-процентовият бонус в Palmsbet според BetCredo.net?

Palmsbet

Започна новият сезон във футболна Европа. А със завръщането на футбола от най-високо ниво се завърнаха и изгодните оферти за залози в Палмсбет, български сайт за залози, за който можете да видите повече на уебсайта на BetCredo.net https://betcredo.net/palmsbet/.

Почти всяка седмица в Palmsbet има бонус оферта за някои от най-интересните спортни събития през дадената седмица.

Такъв пример е бонусът за последния мач на националния отбор на България. За този двубой клиентите можеха да се възползват от бонус 5 лв за всеки корнер. В края имаше общо 8 корнера, които донесоха общо по 40 лв на всеки човек, класирал се за този бонус. Единственото условие за класиране за бонус офертата беше да бъде направен залог за този мач преди неговото начало на стойност поне 20 лв. Така човек може да направи един абсолютно безрисков квалифициращ фиш и да вземе бонус за него.

Друг много изгоден бонус е този за до 300% депозит. Той е с лимит 30 лв. За да се класирате за тази промоция трябва да депозирате пари, примерно 10 лв, за които ще получите 300% повече под формата на бонус, но, както казахме, с лимит 30 лв. Това значи, че без значение дали депозитът ви е 10 или 100 лв, вие получавате допълнителни 30 лв в сметката си.

Офертата за тези 30 лв е под формата на безплатен залог, тоест  класирайки се за него, вие получавате шанса да заложите фиш с 30 лв, които реално няма да бъдат взети от вашата сметка, а просто ще бъдат извадени от потенциалната печалба.

Тази промоция е валидна само за нови клиенти и важи само за първия им депозит в сайта.

Може би най-интересното при тази оферта е фактът, че бонусът се превърта изключително лесно: трябва да се направи един залог с него, за да бъде превъртян. Уловката обаче е, че за да се теглят парите, спечелени от този залог, трябва да се направят други залози на стойност 5 пъти сумата на депозит плюс сумата на бонус. Тоест, ако сте депозирали 10 лв и сте взели бонус 30 лв, то вие трябва да заложите общо (10+30)*5, което прави 200 лв. Трябва да сте направили фишове на обща стойност 200 лв, без значение дали тези 200 лв ще са заложени на един фиш или на няколко отделни.

Добрата новина тук е, че няма минимален коефициент на залога, тоест без проблем можете да направите безрисков залог на 1.01 коефициент с 200 лв и веднага след него да изтеглите своите средства от сметката.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.