Областният управител Гюнай Хюсмен и съпругата му дариха 15 000 лева на болницата в Исперих

Гюнай Хюсмен дарение

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен и неговата съпруга Махмуре Хюсмен дариха 15 000 лева от личните си спестявания на Многопрофилната болница в град Исперих, които да бъдат използваниза превенция и подготовка за борба с COVID-19, при навлизане на заразата в областта ни.

Дарението беше прието от управителя на болницата д-р Абдулах Заргар, който бе поздравен за стриктните мерки, които е предприел в лечебното заведение срещу заразата.

Семейство Хюсмен изрази увереност, че лекарите и медицински сестри в област Разград са подготвени да посрещнат евентуална поява на коронавируса и в региона ни и им благодари за професионализма и отговорното отношение към проблема.

Областният управител апелира отново жителите на област Разград да бъдeм бдителни и отговорни, да имаме силен дух и да сме сплотени като семейства и общество, за да преживеем всички този тежък период за целия свят.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.