Мащабна полицейска операция се провежда на територията на град Разград

разград новини

Специализирана полицейска операция под ръководството на Окръжна прокуратура – Разград започна рано тази сутрин на територията на град Разград, съобщават от пресцентъра на ОДМВР – Разград.
Тя се провежда по разпореждане на главния прокурор за противодействие на конвенционалната престъпност и за намаляване на пътнотранспортния травматизъм.

Извършват се процесуално-следствени действия на два адреса в Разград. Изградени са 5 контролно-пропускателни пункта на входно-изходните артерии на града. На територията на областния център работят четири мобилни групи. Общо 92 полицейски служители участват в операцията. Задържано е едно лице.

Проверяват се лица и моторни превозни средства с цел активен контрол на поведението на водачите на МПС. Издирват се лица, срещу които се водят две и повече досъдебни производства или са обявени на общодържавно издирване. Извършват се действия по профилактика и превенция на активния криминален контингент.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.