Мобилен планетариум Астронет гостува в Разград

планетариум
Мобилен планетариум Астронет посреща деца, любители на астрономията и природата от 5 до 14 години в Разград, НЧ Напредък.
Интерактивното шоу ще се проведе на 29 юли. Организатор на събитието е Щура лаборатория. Организаторите целят да събудят интереса на децата, в областта на науката, да визуализират допълнителната информация за предметите, преподавани в училище.
Мобилният планетариум Астронет обикаля цялата страна и сега негова спирка е Разград. В рамките на 60 минути, децата ще преживеят нещо ново и вълнуващо. Филмите, които малчуганите ще наблюдават в планетариума са с научна тематика, съобразени с възрастовите групи и се прожектират на 360-градусов екран. Освен това, всички участници ще имат възможността да наблюдават Научно шоу с течен азот, ще хапнат вкусна изненада и ще се потопят във вълшебния свят на планетите и звездите.
Мобилната конструкция на планетариума може да побере до 25 участника едновременно. Всяко дете ще получи НАУЧЕН ПОДАРЪК, който може да си вземе вкъщи.
На нашите забавни занятия ще докажем, че науката е нещо мноооого интересно!!!
Записване на телефон: 0889946111
Цена за участие – 15 лв.
планетариум
планетариум
Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.