Уникалната щура комедия „Брачни безумия“ за първи път в Разград!

брачни безумия

Уникалната щура комедия „Брачни безумия“ и актьорският състав на Театър „Криле” за първи път в Разград!!!

Постановката гостува на разградска сцена на 12 октомври от 19:00 часа в НЧ „Развитие-1869“ и ще ви накара да плачете от смях.

В актьорския състав влизат комедийната фурия и джазпевица Милица Гладнишка, позната с участията си в „Като две капки вода“, „Етажна собственост“ и много други; Mилeнa Mapĸoвa-Maцa от стенд-ъп комеди предаването „Аламинут“, ангелският глас Симеон Владов и още Жанет Миовска, Hиĸoлaй Toдopoв и Бoжидap Mинĸoв.

Вдъхновена от „Пижама за шестима“ на френския драматург Марк Камолети, комедията на Алексей Кожухаров ни разкрива историята на типичната брачна двойка. Съпругът има любовница, а съпругата има любовник. Обичайна ситуация. Докато и четиримата не се окажат по едно и също време под един покрив…
А като се прибавят ексцентрична готвачка и ревнивият й съпруг, се получава една безумна ситуация, която ще ви накара да се смеете, докато останете без дъх!

Билети: на касата на НЧ „Развитие-1869“ и на тел. 0889714651!

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.