Лудогорец откри новата си клубна база

Ръководството на Лудогорец откри новата клубна база, за изграждането на която са платени 25 000 000 лева.
 На събитието присъства служебният премиер Огнян Герджиков, който преряза лентата.
„Зашеметен съм! Ако преди 10 години ми бяха казали, че в Разград ще се случи такова нещо и Лудогорец ще е шампион вече няколко поредни години, нямаше да повярвам. Щях да кажа, че този, който ми го казва, е луд. Трябва да се гордеем с постигнатото от Лудогорец в Европа.Надявам се скоро и други български отбори да постигнат техните успехи по европейските стадиони“, каза проф. Герджиков.
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира откриването на новата база на клуба в Разград.

Той обясни, че за нея са били платени 25 млн. лева.

„Мисля, че беше от съществено значение тази база да се направи и ние го знаехме от самото начало.Имаме три-четири игрища, които направихме през годините. Те обаче не бяха достатъчни за всички наши гарнитури и за мъжкия отбор. Специално за тренировъчния комплекс това е много важна стъпка“.

„Започваме да строим в зоната до първия комплекс, ще направим хотел-общежитие с всички необходими условия за нашите футболисти – спане, хранене, възстановяване, за лагери преди мачовете. Това разширение струваше 15 милиона лева, а предишният етап беше към 10. Така че всичко излиза към 25 милиона лева“.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.