Яж пица и отслабни!Невероятно, но факт!

Ядеш пица и отслабваш. Не, това не е шега, но има една малка условност.

Изследване, проведено в Лондон, разкри че яденето на пица води до загуба на излишни килограми. Важното е да знаете кога и как да консумирате тази много обичана храна. В реалността диетите са кошмар, а лишението от любими ястия, води до депресия.

Изследването в Лондон показва, че ако веднъж седмично ядете пица, вие няма да напълнеете, а и вместо това ще се чувствате много по-мотивирани, щастливи и енергични, което пък ще ви мотивира да сте много повече физически активни, а това вече е разковничето да не пълнеете. Неделя е най-подходящият ден за това, защото тогава тялото ни се подготвя за новата работна седмица.

В резултатите от изследването пише, че е ако хапвате пица два пъти в седмицата до 13:00 часа, това няма да повлияе на вашите килограми, а напротив, ще стимулира организма ви да започне да гори калории, стига да не преяждате с вредни храни, през останалото време на деня.18

Добре е да имате предвид, че най-здравословната пица е тази която съдържа качествено брашно и пресни продукти – домати, моцарела, пресен босилек и зехтин.

Тези, които съдържат лютиви подправки, също са подходящи за хора, които искат да бъдат здрави и с добра визия. Лютото е един от най-добрите вкусове в борбата с килограмите.

Малцина са тези, които знаят, че октомври е месец на пицата, така че, почетете подобаващо тази вкусна храна, но не прекалявайте, както става ясно.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.