VIVACOM Футбол Парк за феновете на футбола в Разград по случай петата поредна титла на ПФК ЛУДОГОРЕЦ

Лудогорец Разград

Впечатляващо предизвикателство с много награди, осигурени от VIVACOM ще съпътстват уикенда преди последния домакински мач на ПФК Лудогорец срещу ПФК Берое на 22 май 2016.

Феновете на петкратния шампион по футбол на България ще имат възможност да премерят сили в специално изградения за целта футболен атракцион в центъра на Разград на площада пред Общинския Културен Център. Събитието ще ознаменува спечелването на петата поредна шампионска титла, а футболната атракция ще остане в града от 20 май до 23 май, когато е кулминацията на събитието.

За целта VIVACOM и ПФК Лудогорец ще дадат възможност на всички фенове да проверят футболните си умения в няколко различни категории, където ги очакват многобройни награди. Категориите са “точността на удара”, турнир по футбол в клетка, турнир по джаги и, не на последно място, турнир по PS4 FIFA 2016.

Програма на събитията

  • петък, 20 май: 16:00 ч – 20:00 ч

(ден за свободни тренировки в отделните категории и записвания за участие)

  • събота, 21 май: 10:00 – 19:00 ч

(начало на турнирите в отделните категории и достигане до шестнайсетина финали)

  • неделя, 22 май: 10:00 – 19:00 ч

(продължаване на турнирите от шестнайсетина финали до излъчването на отделните победители във всяка категория)

  • понеделник, 23 май от 12 часа среща с целия отбор на ПФК Лудогорец

 

В играта “точност на удара” феновете ще трябва да покажат умения в насочването на футболната топката в различни цели, като имат възможност да използват упражнението за разгряване преди участието си в турнира по футбол в клетка. Правилата на турнира са максимално опростени, като двама участници се изправят един срещу един и онзи, който успее да вкара първи три гола на съперника си продължава в следващата фаза.

Джага съревнованието ще даде възможност на разградчани да се съберат в отбор по двойки със свой приятел, като отново на турнирен принцип най-добрата двойка ще стигне до финал. В друго предизвикателство, любителите на FIFA 2016 ще имат възможност да се насладят на играта на специално обособената GAME зона, участвайки в директно състезание за приза шампион на FIFA 2016.

Най-добрите участници във всяка категория, ще имат възможност да се изправят срещу своите любимци от ПФК Лудогорец в организирана среща с отбора на 23 май 2016 от 12 часа. Тогава целият отбор на разградчани ще посети VIVACOM Футбол Парк, за да вземе участие в забавните игри, раздаде автографи на всички желаещи и, разбира се, всички футболисти ще участват в специална фотосесия с феновете и спечелената шампионска титла.

Всички участници ще получат сувенири, а най-добрите – награди, осигурени от генералния спонсор на проявата VIVACOM.

Регистрацията за участие ще се извършва пред VIVACOM Футбол Парк.

На 23 май от 12 часа всички футболни запалянковци ще имат възможност да се снимат с купата на национален шампион, която техните любимци спечелиха за пети пореден път.

 

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.