сБЪДнИ промяната в Разград

сБЪДнИ промяната в Разград

Заповядайте на събитието „сБЪДнИ промяната в Разград“, което ще се проведе на 03.12 от 18:30 часа в Народно читалище „Развитие 1869“ – Разград.

По време на него ще може да разберете повече за „Заедно в час“ и възможността за работа в сферата на образованието, която организацията предлага на активните и социално-ангажирани хора от областта.

Приеми, че „сБЪДнИ промяната“ ще бъде едно… запознаване.

Запознаване с нас, какво правим и защо смятаме, че образованието е кауза, която си заслужава всяка инвестирана секунда. Запознаване и с нашите учители в Разград – Анастас Николов, Калоян Камбуров и Светла Йорданова.

Целта ни е да срещнем проактивните, социално ангажирани хора от града, които да се запознаят със „Заедно в час“ и да споделят идеите си за промяна на образованието във формат „Световно кафене“ – метод за провеждане на конструктивен диалог. Гледните точки ще са разнообразни – на НПО сектора, бизнес, институции, дори и на ученик и учител.

Ела да ни споделиш твоето мнение! Как да случим промяната в Разград? С кого можеш да си сътрудничиш? Ела и открий сам отговорите.

Разговор под формата „Световно кафене“ – метод за провеждане на конструктивен диалог. Това означава, че ще се запознаеш с още интересни, социално ангажирани и проактивни хора от града ти, с които споделяш общи ценности или както ги наричаме ние – будители. Събираме ги, за да изградим общност, която ще…  сБЪДнЕ промяната в Разград.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.