Информационно изложение на неправителствените организации от района на Разград

изложение на нпо в разград

Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ ще домакинства информационно изложение на неправителствените организации от района на Разград

На 28 септември 2015 г. (понеделник) от 16.30 ч. Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ отново ще докаже себе си като обединителен център за общността и гражданския сектор в региона като събере и представи на едно място обществените каузи важните за региона на Разград и нестопанските организации, които ги защитават.

30 представители на НПО от региона на Разград ще имат възможност да представят работата си и проектите си, да покажат обществената значимост на каузите си и да привлекат съмишленици в лицето на гражданите, местния бизнес, местните власти и медиите. Те ще имат възможност да раздадат информационни материали, да излъчат реализирани от тях аудио-визуални продукти, да демонстрират ползата от работата си за местната общественост. Регионалната библиотека от своя страна затвърждава ролята си на ресурсен и обществено ангажиран обединителен център, средищна точка на всички заинтересувани страни. Информационното изложение ще спомогне за информираността на обществото за нуждата и целите от НПО сектора, а сътрудничеството на регионалната библиотеки с НПО сектора ще даде гаранция за единство на общественозначимите цели.

Информационното изложение се организира в рамките на проект „Библиотеката – обединителен център на НПО сектора и общността в региона на Кърджали, Разград и Враца“ и се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. и се изпълнява от фондация „Глобални библиотеки – България“ в партньорство с Фондация „Помощ за благотворителността в България“.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.