Компанията за купуване и наемане на земя Агрион отвори офис в Разград

Агрион Разград

Експертите безплатно ще съветват какво да правим с нивите си

Собствениците на земя ще получават безплатни съвети как да спечелят от нивите си в новия офис на фирмата за активно управление на земеделски активи Агрион. Той бе официално представен днес. Гостите на специалното събитие имаха възможност да подредят карта-пъзел на страната, разделена на 21 парчета – колкото са офисите на Агрион у нас.

Компанията се занимава с купуването и наемането на земя, прави замени и дава безплатни консултации кой е най-добрият вариант нивите да ни донесат печалба. Експертите ще съдействат за набавяне на всички необходими документи за покупко-продажбата, за справки и оценки и безплатно ще дават съвети при юридически и търговски казуси, обещаха от компанията. Освен това специалистите ще съдействат и към кого хората да се обръщат за проверка кой им обработва земята, къде се намира, какви са необходимите документи за нейната продажба и т.н. Основната й цел е да работи за развитието на модерно и ефективно земеделие с висока добавена стойност, а на клиентите да се дава достатъчно информация, за да могат да взимат информирани решения за поземлените си активи.

Агрион-Разград

Агрион разглежда всички парцели без значение от местоположението и размера на имота. Освен това предлага възможността за авансово изплащане на рентата. За първи път фирма в бранша се идентифицира с професионално изградена верига от офиси в цялата страна – общо 21. Амбициите й са да се наложи като надежден партньор, който разбира нуждите на хората и говори на разбираем език. Експертите в офиса на Агрион ще обясняват как се формира цената, какви са тенденциите на пазара и т.н. Според тях едно от големите предизвикателства пред сектор земеделие е големият брой необработваеми площи, които не следват естественото си предназначение, в същото време земеделската карта на страната е силно раздробена и липсват напоителни съоръжения. Точно в тази ситуация е необходима трезва и обективна оценка на земеделските активи, коментираха от фирмата.

Агрион Разград-офис

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.

1 коментар

Comments are closed.