Намушкаха с нож 26-годишен мъж заради отнето предимство на пътя

криминални новини разград

26-годишен мъж от село Брестовене се оказа в болница, намушкан с нож, след отнето предимство на пътя.

Случката се разиграла около 10.30 часа на 20 септември на кръстовището между улиците „Средна гора” и „Васил Левски” в Исперих, но конфликтът между мъжете започнал по-рано, в село Драгомъж.

Петима мъже от село Брестовене пътували в лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 26-годишния А.Х. На главния път за Исперих те засекли друг автомобил, в който пътували двама криминално проявени и осъждани мъже от село Черноглавци, община Венец.

Последвала гонка и на посоченото кръстовище конфликтът прерастнал в побой. От „Рено Клио” с бухалка изскочил 21-годишният Д.К., а с нож – 25-годишният К.И. Ударът с нож, нанесен от К.И., попаднал в левия хълбок на А.Х. Пострадалият е откаран в Разградската болница, двамата извършители са задържани.

Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 във връзка с чл.131, ал.1, т.12 от НК. Мярката за задържане на К.И. е удължена на 72 часа.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.