YTONG И MULTIPOR търсят Баш-мастора на Разград

Ytong в разград

Безплатно обучение и игри с награди очакват всички сръчни мераклии

Това лято YTONG и Multipor стартираха кампанията „Задругата на майстора”, а поредната спирка от турнето ще бъде Разград, в склада на фирма Фактор ЕТ, Ганчо Ганев.

Датата на събитието е 26 август (вторник), а началото му ще бъде дадено в 14:00 часа.

Основната цел на инициативата е да запознае професионални строители и майстори с тънкостите на работа с блокчетата за зидария YTONG и минералните топлоизолационни плочи Multipor.

За целта специалисти от компанията ще запознаят всички желаещи не само на теория с качествата и предимствата на материалите, но и на живо ще демонстрират практически как се работи с тях. От съществено значение за извършване на качествената работа е именно правилното използване на продуктите и тяхното коректно приложение. След завършване на безплатното обучение, всеки участвал ще получи удостоверение за сертифициран майстор на YTONG и Multipor.

организаторите са приготвили редица изненади и награди за майсторите, които ще се включат в инициативата. Те ще се надпреварват в игра, от която ще си тръгнат с награди и ще докажат кой е Баш-Майсторът на Разград.

Голямата награда ще бъде определена чрез томбола, а победителят ще спечели ваучер за пазаруване в онлайн магазина за специализирани инструменти за работа с YTONG и Multipor – shop.ytong.bg. Освен големият приз, ще има и много други, по-малки, но също толкова атрактивни награди. Всички участници в събитието ще имат възможност да се възползват от специална отстъпка за покупка на материали YTONG и Multipor в деня на обучението.

Основната цел на събитието e всеки присъстващ, без значение дали професионалист или любител, да научи нови неща в областта на строителството, да усвои нови техники и да изяви най-доброто от себе си в бъдещата си работа.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.