Лудогорец Разград играе с Партизан Белград днес в Разград

  Лудогорец-Партизан

Днес от 20.30 часа Лудогорец Разград излиза в решителен двубой със сръбския Партизан Белград.
Срещата от третия предварителен кръг за Шампионска лига ще се играе на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград.

Двубоят предизвиква небивал интерес. За броени часове бяха разграбени всички билети за мача. Влизането на стадиона ще става при засилени мерки за сигурност.

Тимът на „Партизан“ пристигна вчера с чартърен полет до Варна.
„Гробарите“ прескочиха изключително трудно предишния кръг с две равенства срещу арменците от Ширак – 0:0 и 1:1  и определено не се намират в много добра форма.

За мача се очаква и агитка от 300-500 фенове на „Партизан’. Шест автобуса с фенове пристигат от Сърбия под полицейски ескорт. До българската граница те бяха ескортирани от сръбски полицаи, а насам ги поема българската полиция. В опазването на агитката от Сърбия ще се включат и спецченгета от главна дирекция „Националния полиция“.

От ОД на МВР в Разград излязоха с призив към феновете на Лудогорец да не се поддават на провокации от страна на сръбските запалянковци. За да няма екцесии на стадиона, ултрасите на Партизан ще могат да веят знамена, шалчета и други фенски артикули само в „клетката“.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.