Поредните задържани с наркотици в Разград

криминални новини разград   2,9 грама амфетамин са намерени в автомобил, собственост и управляван от 22-годишен мъж от село Богомилци, съобщиха от ОД на МВР-Разград.

Колата “Рено Лагуна” била спряна пред бар “Пи ар” в Разград. При извършеното претърсване в барче под касетофона е открита найлонова торбичка с бяло прахообразно вещество. При тестването му с наркополеви тест веществото реагирало на амфетамин. В автомобила, освен собственика, са били Б.С. на 21 години от село Хума и Ю.И. на 23 години от Богомилци.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.354 А, ал.3, т.1 от НК. Шофьорът на автомобила М.Н. е задържан за 24 часа.

 

32-годишен мъж от Велико Търново е задържан за 24 часа в РУП-Лозница.

При извършена полицейска проверка в 19.15 часа на 25 януари е установено, че С.Б. притежава наркотици. В багажното отделение на лекия му автомобил “Хонда Сивик” са открити 0,45 суха тревиста маса канабис и 2,5 грама семена. Водачът шофирал след употреба на наркотични вещества – тестът отчел наличие на “тетрахидрокарабинол”. Издаден му е талон за химично изследване на кръвта, но той отказал.

Образувано е бързо производство по чл.343 Б, ал.3 от НК

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.