Пътуващата фотоизложба на ОП РЧР ще гостува в Разград

разград   Министерство на труда и социалната политика в качеството си на управляващ орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” (ОП РЧР), постави старта на своето Годишно информационно събитие за 2012 г. чрез откриването на пътуваща фотоизложба под надслов „С нас те направиха първата крачка и успяха”. Тя ще посети последователно всички областни градове в страната в перида м. май – м. юли 2012 г., а в гр. Разград ще гостува на 6 и 7 юли 2012 г.

В рамките на фотоизложбата, 40 фотографии  разказват човешките истории на съвсем малка част от над 650-те хиляди българи, възползвали се от възможностите по ОП РЧР и представя резултатите от успешни проекти, реализирани в рамките на 141 схеми, финансирани със средства от оперативната програма.

Официалното откриване на фотоизложбата ще бъде направено от членове на областната и градска управа на 06 юли 2012 г от 11:00 ч. на площад“Независимост“.

Фотоизложбата ще се съпътства и с провеждането на Ден на отворени врати на ОП РЧР. Желанието на екипа на ОП РЧР е да даде възможност на всички заинтересовани лица – бенефициенти, представители на целевите групи, медии, широката общественост, да разговарят директно с експерти на оперативната програма и да се запознаят с напредъка по изпълнението й, с процедурите, които предстои да се обявят, или да се включат в състезания, целящи да популяризират ОП РЧР в България.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.