Лудогорец Разград открива новата си база

лудогорец разград   На 21 юни 2012 г. /четвъртък/ ще бъде открит новият тренировъчен комплекс на ПФК Лудогорец – „Гнездо на орли”.

Лентата ще прережат премиерът на Република България г-н Бойко Борисов и собствениците на ПФК „Лудогорец” Кирил и Георги Домусчиеви. На церемонията в Лудогорието ще присъстват министърът на екологията Нона Караджова, министърът на физическото възпитание и спорта г-н Свилен Нейков, министърът на транспорта Ивайло Московски, зам.-министри, депутати, областният управител г-н Валентин Василев, кметът на община Разград г-н Денчо Бояджиев, директорът на „Първенства и турнири” към БФС г-н Антон Попов, президентът на Професионалната футболна лига г-н Стефан Капралов, генералният секретар на ПФЛ г-н Атанас Караиванов, както и много общественици и спортни деятели.

лудогорец-бистрица    След официалната церемония на базата „Гнездо на орли” ще започне благотворителният мач между шампионът и носител на Купата на България „Лудогорец” и носителят на Купата на Аматьорската лига -„Витоша”, с. Бистрица, в който участие ще вземат премиерът Бойко Борисов и собственикът на „Лудогорец” г-н Кирил Домусчиев.

Програма

18.00 ч. – Церемония по официално откриване на тренировъчния комплекс
(Място: Разград, „Търговишко шосе”)
– водосвет
– прерязване на лентата от г-н Бойко Борисов, Кирил и Георги Домусчиеви и кратко приветствие
– разглеждане на комплекса
– кратък брифинг

19.00 ч. – Началото на програмата на стадион „Лудогорец Арена”
– представяне на новите попълнения на шампиона ”Лудогорец”
– томбола с предметни награди на спонсора на ДЮШ – Виваком
– участие на мажоретен състав гр. Разград

19.45 ч. – Начало на футболната среща

21.30 ч. – Край на футболната среща

Данни

Базата „Гнездо на орли” в първия си етап е разположена върху 40 дка. Разполага с терен с естествено покритие – 105/68, заедно със съвременна лекоатлетическа писта. На разположение на Детско-юношеската академия е и терен с изкуствено покритие последно поколение, производство на водещата немска фирма Polytan /производител на повечето от терените на клубовете от Бундеслигата/. Талантите на Лудогорец ще могат да използват и два маломерни изкуствени терена, отново на фирма Polytan, които имат възможността да бъдат покривани през зимата. Абсолютно всички терени на базата разполагат с осветление.

В „Гнездо на орли” ще функционират модерни спа център, фитнес зала, съблекални, докторски кабинети и фен магазин. С отварянето на вратите на базата вече представителният отбор, формациите от ДЮШ и администрацията ще бъдат събрани на едно място, което значително ще подобри работата и координацията на Клуба.

За жителите на Лудогорието има и приятна изненада. Те също ще могат да използват срещу заплащане фитнеса, сауната и покритите маломерни терени.

Във втория етап до края на годината се очаква към тренировъчния комплекс да бъдат построени и добавени още два терена 105/68 с естествено покритие и осветление. Те ще се ползват от Детско-юношеската академия по футбол на „Лудогорец”.

Очаква се общите инвестиции в комплекса да достигнат 11 млн. лв.

Пресслужба на ПФК „Лудогорец”
Разград

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.