Обирджийка загина в катастрофа

криминални новини разград    24-годишна жена, извършила часове по-рано обир в магазин, загина при катастрофа снощи по пътя Разград – Исперих.

Сигналът за произшествието е получен около 19.40 часа на 5 юни на тел.112. Лекият автомобил “Сеат Ибиса”, в който пътувала жената, бил управляван от 31-годишен мъж от село Йонково. На три километра след село Ясеновец, при спускане по вертикална крива на мокър асфалтов път, колата излиза от пътя и се преобръща. Жената от Йонково е загинала на място, а водачът е с опасност за живота в ОАИЛ на Разградската болница. Часове преди тежката катастрофа двамата извършили въоръжен грабеж в Самуил. Около 16.45 часа на 5 юни влезли в магазин на ЕТ “Старт”, жената взела ножица, която се намирала върху хладилник в магазина и я опряла в гърлото на продавачката. Откраднали два мобилни телефона “Нокиа” и се оттеглили с колата в посока Хърсово.

Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от НК.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.