Google снима Разград и региона

разград google    Google  започна да снима Разградска област за подобряване на Google Maps, за функцията Street View. Чрез нея може буквално да се разхождате по улиците на даден град или да разглеждате забележителности от компютъра си. За целта в градовете обикалят специални коли снабдени с 360-градусови камери.

След като миналата седмица два автомобила на компанията бяха засечени по пътищата на Разградска област, в петък и събота Google автомобил обикаляше по улиците на Разград.

Изображенията, събрани от колите ще бъдат обработени и внимателно подредени заедно, технологичен процес, който може да отнеме няколко месеца. Те ще бъдат налични на по-късен етап в Street View на Google Maps.
Google взема сериозни мерки, за да защити неприкосновеността на личния живот, като същевременно позволява на всички потребители да се възползват от тази функция. Както при всички Street View изображения, преди публикуването Google ще замъгли лицата и регистрационните номера на всички изображения, за да защити личния живот на хората.
С новата функция можете да проверите ресторант преди пристигането си, да направите планове за пътуване. Хората, които си търсят жилище могат да спестят време, чрез проучване на имоти и околностите предварително, а също и да огледат начините за достигане до там с кола. Можете също така лесно да проверите точното местоположение и външен вид на хотела, както и околностите, където възнамерявате да прекарате своята дългоочаквана почивка.
Представителите на бизнеса също могат да се възползват от Street View технология чрез вграждането на Google Maps директно в техните уебсайтове безплатно. Функцията може да подпомогне популяризирането на вериги хотели или да повиши познаваемостта на местна библиотека или ресторант.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.