Ръководството на Лудогорец облича екипи и излиза в благотворителен мач

Лудогорец Разград   Ръководството на „Лудогорец“ ще облече футболни екипи и ще излезе срещу сборен отбор на полицията в Разград за благотворителен мач в подкрепа на децата от Дома в село Просторно.

Срещата е планирана за празника на МВР на Архангеловден, 8 ноември, от 15,30 часа на стадиона на „Балканфарма“.
В ролята на състезател публиката ще види футболната легенда Пламен Гетов, който има 286 мача в А група, вкарани 165 гола и е автор на единствения гол на националния отбор на България на Световното първенство в Мексико през 1986 година.
Гетов ще си партнира с колегата си от Детско-юношеската школа на „Лудогорец“ Ивайло Котев. Котев е носител на Купата на България с ЦСКА, притежава треньорски лиценз PRO „А“ и е бил наставник на елитни клубове в Саудитска Арабия и Украйна.
Дали старши треньорът Ивайло Петев, който бе национал и шампион на България с „Литекс“, ще облече зелената фланелка и ще излезе на терена, ще види само публиката на „Балканфарма“.
На вратата се очаква да застане изпълнителният директор Ангел Петричев, а в игра ще видим още административния директор Лъчезар Дойчев, бивш наставник във „Сливен“. Треньорите Георги Дерменджиев и Тодор Попов ще видим като състезатели.
Отборът на ОДМВР е изграден от бивши юноши на „Лудогорец“, начело с директора Ивайло Йовчев. На терена ще видим още началника на група „БДС“ Мирослав Иванов, началникът на „Човешки ресурси“ Здравко Георгиев, бивш юноша на „Лудогорец“ и футболен съдия, началникът на НТЛ Димитър Димитров. За полицията ще ритат още Пламен Савов от Районното управление в Исперих, бивш състезател на „Локомотив“ – Русе, както и полицаят от РУ – Разград Лъчезар Михайлов, бивш юноша на „Лудогорец“ и на ФК „Разград 2000“.
По време на мача на стадиона на „Балканфарма“ ще има каса, в която ще бъдат събирани средства за Дома за деца с умствено изоставане в Просторно. Очаква се футболистите от „Лудогорец“ също да дарят лични пари. Със събраната сума ще се купят зимни дрехи и обувки за децата от дома, съобщиха организаторите.

 

www.ludogorets.com

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.