Лудогорец отново на върха на „А“ група след 3:0 срещу Монтана

лудогорец разград   Днес футболистите на Лудогорец Разград спечелиха поредната си победа в „А“ група – този път с 3:0 срещу Монтана.

Със спечелените 3 точки Орлите събраха  28 точки, колкото има и  ЦСКА, но водят в класирането заради по-добра голова разлика.

Головата фиеста започна с бразилски привкус още в началните секунди на мача. Преди часовникът на таблото да беше отброил първата минута от започването на мача, точният удар на Марселиньо принуди вратаря на гостите от Монтана да извади топката от мрежата си.

В 14-та минута, след центриране на Емил Гъргоров, Александър Барт с глава удвои резултата.

В 30-та минута след отлично разиграване на Лудогорец, топката попадна в краката на Марселиньо, който проби и вкара втория си гол в мача.

Страничният съдия се опита да намали резултата, като вдигна флага си за засада, но главният рефер Антон Генов следеше внимателно играта и не уважи решението на помощника си. Така резултатът за първите 30 минути стана 3:0 за Лудогорец.

През второто полувреме на срещата нашите момчета продължиха с добрата игра, но топката така и не влизаше във вратата на гостите от Монтана.

Пропуски на Александър Барт, Тодор Колев, Мирослав Иванов и Иван Стоянов  лишиха разградския отбор от по-изразителна победа. Вратарят на гостите  Христо Иванов също се представи на високо ниво.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.