Цветан Цветанов на посещение в Разград

ГЕРБ Разград
ГЕРБ

Утре Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Разград и областта.

Цветан Цветанов ще се срещне с кандидата на ГЕРБ за кмет на Дянково Сунай Мехмедов и симпатизанти на партията. Срещата ще се проведе в предизборния щаб на ГЕРБ – Дянково на ул. ,,Лудогорие‘‘ № 39

В 9.00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с кандидата на ГЕРБ за кмет на Дянково Сунай Мехмедов и симпатизанти на партията. Срещата ще се проведе в предизборния щаб на ГЕРБ – Дянково на ул. ,,Лудогорие‘‘ № 39 На събитието ще присъства и областният координатор на ГЕРБ – Разград и народен представител Тодор Димитров.
В 10:00 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в град Завет. Темата на разговора са приоритетите на ГЕРБ в смесените райони. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Завет Мария Спасова. Събитието ще се проведе в конферентната зала на кооперация ,,Клас‘‘ на ул. ,,Лудогорие‘‘ № 53.
В 11:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в град Кубрат. Темата на разговора са приоритетите на ГЕРБ в смесените райони. На събитието ще присъства кандидатът за кмет на Кубрат Младен. Срещата ще се проведе в читалище ,,Св. Св. Кирил и Методий‘‘ на ул. ,,Княз Борис I’’ № 1.
В 13:30 часа Цветанов ще се срещне в Лозница с кандидатите за кметове на ГЕРБ от района. Срещата ще се проведе в читалище ,,Пробуда‘‘ на ул. „Добруджа“ № 19 и на нея ще бъдат обсъдени приоритетите на ГЕРБ в смесените райони.
В 15:00 часа Цветанов ще се срещне в Разград с кандидатите за кметове и общински съветници на партията за областта. Срещата ще се проведе в конферентната зала на хотел ,,Централ‘‘ и на нея ще бъдат обсъдени приоритетите на ГЕРБ в смесените райони. На събитието ще присъства и областният координатор на ГЕРБ – Разград и народен представител Тодор Димитров.
В 17:00 часа председателят на предизборен щаб ще представи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова на предизборен концерт в Разград. Пред жителите ще излязат и кандидатите за кметове на областния град и общинските центрове и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ в Разград. Концертът ще се проведе на площад „Ларго“.

Иформацията е от Информационна Агенция Фокус

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.