17-годишно момиче жертва на тежка катастрофа в Разград

катастрофа разград  17 годишно момиче загина при тежка катастрофа  в Разград.

Около 15.10 часа  „Ауди А4″, управлявано от 19-годишният шофьор Теодор Ранков с 1 година стаж зад волана, се движи в посока центъра на града. На пресечката на  ул. „Св. Климент“ и  ул. „Димитър Хранов“ неопитният водач изгубил контрол над управлявания с превишена скорост автомобил. Колата първо се ударила в бордюр, после в дърво и в къща от лявата страна на пътя.

Час след приемането си в болница момичето е починало от нараняванията си.  Шофьорът се е отървал с охлузни рани.

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.

2 Коментара

  1. Отдавна в Разград, тази отсечка на Св Климент се е превърнала в писта на високите скорости. Този младеж, не виждам как ще изживява дните си от сега нататък, като отне човешки живот и изгори душите на родителите. Бог да прости милото момиче.

  2. Понеже на мен ми казаха че е карал със 200 KM/H и немога да разбера как за толкова малко растояние ще набере 200 километра във час просто това неможе да бъде а и удара е бил силен и при получаването на катастрофата може да е причинено от дупките на самия завой преди катастрофата понеже знам този път като бял ден. Нека момичето да почива във мир.

Comments are closed.