Бойко Борисов направи първа копка за новия „Лудогорец Арена“

първа копка на лудогорец аренаМинистър-председателят  Бойко Борисов  и собственикът на  Лудогорец Разград  Кирил Домусчиев направиха символична първа копка на поредния етап от обновлението на стадиона в Разград.

На церемонията присъстваха министър Мирослав Найденов, областният управител Валентин Василев, кметът Денчо Бояджиев, депутати, спортни деятели и граждани.

Ръководството на клуба предвижда подмяна на тревното покритие, дренажите и поставяне на отопление. Ремонтните дейности ще продължат през лятната пауза на футболния шампионат.

Бойко Борисов пожела успехи и „на добър час“ на отбора.

Преди церемонията Бойко Борисов наблюдава футболния мач на Лудогорец със състава на Брестник 1948 (Пловдив), след което присъства и на връчването на купата на тима да домакините – шампион на Източната „Б“ група. Лудогорец победи Брестник с 1:0.

След мача министър-председателят изпълни обещанието си и почерпи присъстващите на стадиона с кебапчета.Напитките бяха осигурени от спонсора на отбора Кирил Домусчиев.

Шоуто продължи с изпълнения на фолк-фуриите Преслава и ДесиСлава,както и с превъплъщенията на актьора Краси Радков в ролята на Гацо Бацов.

След края на шоуто небето над Разград бе озарено от грандиозна заря.

лудогорец шампион

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.