12000 кебапчета от Бойко Борисов за феновете на Лудогорец

12000 кебапчета в разградПремиерът Бойко Борисов ще присъства на неделното тържество по повод историческото първо влизане на футболен клуб “Лудогорец“ в “А“ футболна група, съобщиха от пресцентъра на клуба в сряда. Оттам припомниха, че при предишната си визата в Разград през октомври 2010 година Борисов е обещал и почерпка за фенове и играчи – 12 000 кебапчета.
“Те ще бъдат раздадени веднага след приключването на футболния мач между “Лудогорец“ и “Брестник“, който започва в неделя от 17 часа на “Лудогорец арена“. Напитките пък осигурява основният спонсор на клуба Кирил Домусчиев“, информираха от клуба. През юли миналата година премиерът Бойко Борисов спечели 20 000 кебапчета от облог при игра на тенис на корт срещу собственика на веригата “Хепи” Орлин Попов и най-вероятно те ще бъдат изконсумирани при неделната почерпка.

“Лично президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов ще връчи купата на “Лудогорец““, се казва още в съобщението.

Програмата предвижда след връчването на купата Борисов, Михайлов и Домусчиев да дадат символичен старт на “поредния етап от обновлението на стадиона като направят първа копка“. “Ръководството на клуба предвижда подмяна на тревното покритие, дренажите и поставяне на отопление. Ремонтните дейности ще продължат през лятната пауза преди началото на футболния шампионат.“, посочват от “Лудогорец“.

След официалната част за феновете на отбора е предвидена “богата музикално-артистична програма и почерпка“. На специално изградена сцена ще пеят Преслава и Десислава. “За водещ е поканен актьорът Краси Радков, популярен с ролята на футболния чешит Гацо Бацов“, информираха още от клуба. Концертът ще бъде съпроводен с празнични илюминации. “Специалният подарък за феновете ще бъде възможността да празнуват на терена, който беше арена на футболните битки по пътя към “А“ група“, се казва още в съобщението.

www.rusenews.eu

Сподели
Razgrad-bg.com е независим информационен сайт за Разград и региона, предоставящ актуални новини и полезна информация, справочник, безплатни обяви.